Kokta ägg med romröra

Det enklaste är ofta det godaste. Prova att smörsteka kavring eller danskt rågbröd, det är grymt gott!

Cirka 6 personer:

6 ägg

6 skivor danskt rågbröd eller kavring

smör till stekning

1 knippe rädisor, gärna avlånga

 

Röra:

2 dl crème fraiche

1 dl gräddfil

50 g stenbitsrom eller löjrom

salt och svartpeppar

Det enklaste är ofta det godaste. Prova att smörsteka kavring eller danskt rågbröd, det är grymt gott!

Rör ihop ingredienserna till röran. Lägg ner äggen i kokande vatten. Koka dem i 7 minuter, så blir de perfekt mellankokta. Stek brödskivorna gyllene i smör i en panna. Servera äggen med röran, smörstekt bröd och gärna även rädisor.

 

Tips!

Klipp gärna över lite gräslök

Användbart här:
Användbart här:

Fler Härliga Recept

Baba ganouj

Palsternacks-gratäng

No bake mangocheesecake

No bake cheesecake

Asiatisk sesamlax

Lax med forellrom

Påsktårta

Grillbröd med löjromstopping

Bakad rotselleri

Smart potatissallad

Musseltomatgryta

Ostronskivling på spett

Ljummen grapesallad

Torsk med brynt kaprissmör

Grönkålsform

Krämig äggsallad